Brownie de Pascua

Brownie de Pascua

Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Brownie de Pascua. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Brownie de Pascua is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It's appreciated by millions every day. It's simple, it is quick, it tastes yummy. Brownie de Pascua is something that I've loved my whole life. They're fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Brownie de Pascua, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Brownie de Pascua delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Brownie de Pascua is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Brownie de Pascua estimated approx 60 minutos.

To get started with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Brownie de Pascua using 9 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve it.

#delantaldorado #bizcocheando #cocinaconlospeques #triviumdecocina

https://www.youtube.com/watch?v=R-tzkILxZfs

Cuando has terminado una sesión dura de deporte... ¿Qué receta es la que más te apetece comerte como recompensa?

La receta que más me apetece después de una sesión dura de deprote es una Buena Hamburguesa Black Angus o de Wagyu.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Brownie de Pascua:

  1. 200 grms harina (pastelería)
  2. 100 grms Azúcar
  3. 100 grms cacao puro
  4. 1 sobre levadura Royal
  5. 5 ml aroma de vainilla
  6. 450 ml leche
  7. 40 ml aceite girasol
  8. caramelo líquido o Sirope de chocolate
  9. Tabletas chocolate al gusto (blanco, negro, con leche...)

Instructions to make to make Brownie de Pascua

  1. Precalentar el horno a 180 ºc mientras vamos preparando el Brownie. Cogemos un Bol y mezclamos los ingredientes secos (harina, azúcar, cacao y levadura). Mezclamos bien con las manos hasta que todo quede de un color marrón clarito.
  2. A continuación añadimos el aroma de vainilla, la leche y el aceite. Batimos con la Thermomix a velocidad suave hasta conseguir una crema homogénea de un color marrón oscuro.
  3. Escogemos un soporte de cristal de unos 20 cm de diámetro y le esparcimos un poco de mantequilla por toda la base y los bordes. También es aconsejable enharinar la base del soporte, para evitar que se nos enganche el Brownie y sea más fácil de extraer en el momento de servir.
  4. Ahora viene el "truco": primero esparcimos un poco de la crema, ahora esparcimos caramelo líquido haciendo como la forma de una escalera en caracol y de nuevo la crema restante. Lo metemos en el horno, unos 30 minutos.
  5. Por último, pinchamos con un tenedor y si sale limpio es que ya está listo, sino déjalo unos 5 minutos más.
    Mientras la tarta está en el horno, vamos a calentar un cazo con agua y encima poner un plato o soporte para colocar el chocolate (lo haremos al baño maría).
  6. Rompemos la o las tabletas de chocolate a pedazos pequeños y las colocamos sobre el soporte del cazo con agua hirviendo. Dejamos que con el calor se vaya deshaciendo el chocolate. Con ayuda de una cuchara, vamos aplastando el chocolate para ayudar a que se deshaga antes. Una vez el chocolate este deshecho, apartamos del fuego y lo colocaremos con ayuda de una cuchara en sus respectivos moldes. Después, ponemos los moldes en la nevera y dejamos enfriar al menos una hora.
  7. Cuando la tarta ya esté hecha, la sacamos del horno y dejamos enfriar una hora aproximadamente, antes de desmoldar y colocar el chocolate creado sobre esta. Podemos decorarla con muñecos, gominolas, plumas de colores o cualquier otra idea que se os ocurra y pueda quedar bien. Ya está!!! Ya tienes tu Brownie de Pascua: buenísimo, barato y sencillo de hacer.
  8. Dejamos reposar unos minutos y lista para degustar.

    Conservar a temperatura ambiente hasta que se agote.

As your experience and self-confidence expands, you will certainly discover that you have more all-natural control over your diet regimen and also adapt your diet plan to your personal tastes gradually. Whether you want to offer a recipe that makes use of less or more components or is a little bit more or less spicy, you can make basic changes to attain this goal. Simply put, begin making your recipes in a timely manner. When it comes to fundamental food preparation skills for novices you don't need to discover them but only if you master some simple cooking techniques.

This isn't a complete overview to fast as well as simple lunch dishes yet its great something to chew on. Ideally this will certainly obtain your innovative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family without doing too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this special food Recipe of Homemade Brownie de Pascua. Thank you very much for your time. I am sure you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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