Albóndigas del cocido con salsa
Hello everybody, it is Louise, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Albóndigas del cocido con salsa. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Albóndigas del cocido con salsa is one of the most favored of current trending foods on earth. It's simple, it's quick, it tastes yummy. It's appreciated by millions every day. They are nice and they look wonderful. Albóndigas del cocido con salsa is something that I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas del cocido con salsa, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas del cocido con salsa delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Albóndigas del cocido con salsa is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas del cocido con salsa estimated approx 30 minutos.
To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook Albóndigas del cocido con salsa using 9 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve that.
El "cocido con pelota y arroz" es otra de mis recetas publicadas. En ese día se obtiene un caldo muy sabroso, se añaden las pelotas y se come una ración de arroz. De forma que normalmente, queda para otros días, el caldo(en varios recipientes) y los trozos de carne de ternera, carne de pollo, garbanzos, algo de patata, algo de pencas..... este sobrante de cocido, es el que voy a aprovechar, por medio de "albóndigas del cocido con salsa de tomate".
En casa no se tira nada y se aprovecha todo, ya que en el día del cocido no se puede comer todos los ingredientes del cocido, los reunimos, deshuseamos, quitamos las grasas de los huesos....de forma que nos quede conforme a la foto de los ingredientes.
Que os aproveche, lo hacemos antes así que frito con ajos, para terminar los ingredientes sobrantes del cocido.
Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas del cocido con salsa:
- Los trozos o ingredientes del cocido, que han sobrado del cocido del día antes
- A los huesos aprovechas algo si es de carne, no a las grasas ni cartílagos
- La ternera y el pollo lo dejas a tacos, así como se quita la tripa si hay morcilla de carne o similar, según costumbres de la zona
- Aprovechas todos los garbanzos, repasando que no queden huesecillos entre el caldo( primero vaciar el caldo en recipientes para guardar), así como las pencas, patatas
- 1 huevo batido
- Perejil en cantidad generoso y según el volumen de ingredientes a aprovechar
- Aceite de oliva
- La salsa de tomate
- Diente ajo, hoja de laurel, media cebolla, 400 gr. de tomate triturado( no te quedes corto) y un toque de pimienta y sal
Steps to make to make Albóndigas del cocido con salsa
- Seleccionamos pieza a pieza(la ternera, el pollo, la morcilla de carne, los huesos) desmenuzándolo evitando los huesos.
- Una vez quitado el caldo, se selecciona también el resto de ingredientes de garbanzos, pencas, patata...de forma que se queden limpios de todo hueso o resto de grasa..
- En el Thermomix, primero trituramos el perejil.
- En el mismo recipiente de Thermomix, la carne, las legumbres y hortalizas a trozos, para triturarlo, añadiendo un huevo batido y toque de sal. De esta forma conseguimos la pasta de las albóndigas.
- Damos forma de albóndiga del tamaño que quieras, nosotros las hacemos grandes y será un plato único de comer, junto con una ensalada.
- En sartén y aceite caliente, vamos dando vueltas a las albóndigas en todas sus caras, hasta que consideres que es tu punto para comer.
- la salsa de tomate:
Triturados 400gr de tomate, media cebolla a trocitos, un diente de ajo troceadito, una hoja de laurel y un toque de pimienta negra, lo pones en una cacerola, - Cuando empieza a hervir, le bajas el fuego al mínimo, durante 10 minutos y salsa para comer.
As your experience and self-confidence expands, you will certainly locate that you have extra all-natural control over your diet regimen and adjust your diet to your individual tastes gradually. Whether you want to serve a dish that uses fewer or even more ingredients or is a little bit more or less zesty, you can make straightforward changes to achieve this goal. In other words, begin making your dishes promptly. When it comes to basic cooking skills for newbies you do not require to learn them however only if you understand some straightforward food preparation strategies.
This isn't a complete guide to fast and easy lunch dishes but its good something to chew on. Hopefully this will get your imaginative juices moving so you can prepare delicious meals for your family without doing a lot of square meals on your trip.
So that's going to wrap it up with this exceptional food Steps to Prepare Any-night-of-the-week Albóndigas del cocido con salsa. Thanks so much for your time. I'm sure you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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