Hummus de alubias al tomillo

Hey everyone, I hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Hummus de alubias al tomillo. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Hummus de alubias al tomillo is one of the most well liked of current trending meals in the world. It's simple, it is quick, it tastes delicious. It is appreciated by millions daily. Hummus de alubias al tomillo is something that I've loved my entire life. They are fine and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Hummus de alubias al tomillo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Hummus de alubias al tomillo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Hummus de alubias al tomillo is 1 bote. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Hummus de alubias al tomillo estimated approx 5 min.
To get started with this recipe, we must prepare a few components. You can cook Hummus de alubias al tomillo using 9 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.
He de recalcar que no se debería de llamar "Hummus de alubias" (hummus significa garbanzo en árabe), pero es que la gran expectación que han conseguido las legumbres bajo esta presentación es digna de admiración.
Es una receta fácil de preparar y especial, os animo a jugar con las especias aunque personalmente para las alubias me decanto con las que os muestro más abajo.
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Ingredients and spices that need to be Take to make Hummus de alubias al tomillo:
- 1 bote (400 g) alubias cocidas escurridas
- 1/2 (30 ml) limón pequeño exprimido
- 2 cucharadas soperas (30 ml) aceite de oliva virgen extra
- 1 pizca ajo en polvo
- 1 pizca romero
- 1 pizca orégano
- 1 cucharada postre tomillo
- 2 pizcas sal
- Opcional: comino en grano recién molido
Instructions to make to make Hummus de alubias al tomillo
- Es importantísimo cuando vayamos a usar legumbres ya cocidas, de las que vienen en bote de cristal, que las enjuaguemos con agua primero. Deben lavarse bien, hasta que al agitar o removerlas con las manos limpias veamos que no hace espuma o burbujas. 
- Mezclamos las alubias con el aceite y el limón en el recipiente para triturar, ya sea vaso de batidora de mano, Thermomix, etc. Podéis echar también las especias si las tenéis ya compradas en polvo. 
- Yo al tenerlas en hoja las muelo primero con el molinillo para que se mezclen mejor. Sobre todo por el romero que por su forma puede resultar molesto en la textura final del hummus. 
- No obstante es opcional, las podéis comprar en polvo y saltaros el paso del molinillo. Yo cuando las tengo ya molidas las paso a un vasito de chupito y las echo sobre las alubias en el vaso con el resto de ingredientes. 
- Trituramos hasta tener una consistencia cremosa y ajustamos de nuevo con las especias si lo consideramos necesario para dejarlo al gusto. A diferencia del hummus de garbanzos a las alubias no hace falta echarles agua, ya que de por si quedan con una textura más suave y mantecosa. 
- Mi recomendación es guardarlo en un tarro de cristal en la nevera. Para servirlo queda bien con un toque de aceite de oliva virgen extra en crudo por encima y unas tostadas de pan con semillas. 
As your experience as well as confidence grows, you will certainly locate that you have a lot more all-natural control over your diet plan and adapt your diet plan to your individual tastes over time. Whether you intend to serve a recipe that utilizes fewer or more components or is a little basically hot, you can make easy modifications to achieve this goal. To put it simply, begin making your recipes on time. As for basic cooking skills for novices you do not need to discover them but only if you grasp some easy cooking strategies.
This isn't a complete guide to quick and simple lunch dishes but its great food for thought. With any luck this will get your creative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family without doing a lot of square meals on your journey.
So that is going to wrap it up for this special food Easiest Way to Prepare Award-winning Hummus de alubias al tomillo. Thank you very much for your time. I am sure you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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