Moussaka con patata y soja texturizada (en MCC o en thermomix)

Hey everyone, it is me again, Dan, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Moussaka con patata y soja texturizada (en MCC o en thermomix). One of my favorites. For mine, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Moussaka con patata y soja texturizada (en MCC o en thermomix) is one of the most favored of current trending meals on earth. It's easy, it is fast, it tastes yummy. It is appreciated by millions daily. They are fine and they look fantastic. Moussaka con patata y soja texturizada (en MCC o en thermomix) is something that I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Moussaka con patata y soja texturizada (en MCC o en thermomix), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Moussaka con patata y soja texturizada (en MCC o en thermomix) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To get started with this recipe, we must first prepare a few components. You can have Moussaka con patata y soja texturizada (en MCC o en thermomix) using 16 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve it.
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Moussaka con patata y soja texturizada (en MCC o en thermomix):
- 2 berenjenas grandes
- 2 patatas medianas
- 60 g soja texturizada
- 50 g aceite de oliva virgen extra (aove)
- 2 zanahorias grandes
- 1 cebolla mediana
- 1 pimiento verde italiano
- 1 diente ajo
- 1 bote tomate natural triturado (400 g)
- Al gusto sal, pimienta y orégano
- Queso rallado (opcional) (yo puse parmesano)
- ----- Para la bechamel:
- 30 g aove
- 50 g harina integral (también puede ser la de todo uso)
- 400 g leche vegetal (yo puse de coco) o caldo vegetal
- sal, pimienta y nuez moscada
Instructions to make to make Moussaka con patata y soja texturizada (en MCC o en thermomix)
- Ponemos en un bol la soja texturizada y cubrimos con abundante agua. Pelamos las patatas y cortamos en rodajas de medio centímetro. Lavamos las berenjenas quitamos rabo y parte final, dejamos la piel, cortamos en rodajas de medio centímetro, Colocamos en la vaporera (varoma) primero las patatas y luego las rodajas de berenjena, de lado, para que entren más, el resto en la bandeja, tapamos con su tapa y reservamos.
- En el vaso ponemos el aceite, el ajo, las zanahorias, cebolla y pimiento en trozos, picamos 5 segundos velocidad 5 y repetimos si quedaron trozos grandes, bajamos con la espátula restos en paredes y añadimos el tomate triturado, Colocamos la vaporera (varoma) programando 20 minutos, vel. 1, temperatura 130º (en thermomix, temperatura varoma).
- Colamos la soja y añadimos al vaso, ponemos sal, pimienta y orégano, colocamos el varoma y programamos 20 minutos, vel. 1, 130º o varoma,
- Retiramos el varoma sobre un plato o bandeja, sobre la tapa ponemos la bandeja superior y dejamos que vayan escurriendo y templando un poco las patatas y las berenjenas. La salsa la ponemos en un bol.
- En el vaso sin lavar, hacemos la bechamel, calentando primero el aceite 2 minutos, vel. 1, 120º. Añadimos la harina y volvemos a programar 2 minutos, vel. 1, 120º. Ponemos la leche, salpimentamos y añadimos nuez moscada. Programamos 7 minutos, vel. 3, 120º.
- Precalentamos el horno a 200º C calor arriba y abajo. En fuente de horno ponemos un poco de salsa, berenjena, toda la patata, mitad de la salsa, de nuevo berenjena, resto de salsa. Por encima la bechamel y el queso 
- Metemos al horno, conectamos el grill y esperamos hasta que funda el queso y empiece a tostar por encima. Retiramos del horno y servimos caliente. 
As your experience and also confidence expands, you will certainly locate that you have a lot more all-natural control over your diet and adapt your diet regimen to your individual preferences in time. Whether you intend to offer a dish that uses less or more components or is a bit essentially zesty, you can make easy adjustments to attain this objective. Simply put, start making your recipes promptly. When it comes to standard food preparation skills for newbies you do not need to discover them yet only if you master some basic cooking methods.
This isn't a complete overview to quick and easy lunch dishes yet its great food for thought. Ideally this will certainly obtain your innovative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing way too many heavy meals on your trip.
So that's going to wrap this up with this special food How to Prepare Speedy Moussaka con patata y soja texturizada (en MCC o en thermomix). Thank you very much for reading. I am confident you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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