Atascaburras (Thermomix)

Atascaburras (Thermomix)

Hello everybody, it's Brad, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to make a special dish, Atascaburras (Thermomix). It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.

Atascaburras (Thermomix) is one of the most popular of current trending meals on earth. It is appreciated by millions daily. It's simple, it's fast, it tastes yummy. They are nice and they look wonderful. Atascaburras (Thermomix) is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Atascaburras (Thermomix), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Atascaburras (Thermomix) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Atascaburras (Thermomix) is 8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook Atascaburras (Thermomix) using 9 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve that.

Este plato se lo quiero dedicar a una persona que me ha llenado de felicidad, toda la vida que he pasado junto a él. Mi padre.
Nunca jamás me he comido unas atascaburras como las que él hacia, y cuando encontré esta receta me hizo tanta ilusión y me trajo tantos recuerdos que no me he podido resistir en hacerla, y sobre todo con mucho amor. A todo esto… mi padre era de La Mancha, este plato es muy típico por toda la región,es una comida que se prepara para los días de lluvia y en las primeras nieves, por allí hace una buena rasca…, y como plato contundente que es sienta de maravilla, aunque en casa las comemos tanto en invierno como en verano. Patata, bacalao desalado, huevos y aceite sin floritura. Si pasas por allí, no te vayas sin probarlo, y toma de postre unos geniales miguelitos o unas deliciosas hojuelas con miel. ummmm. En fin si quieres empezar hacer boca vamos a ver la receta a ver que te parece!!!!.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Atascaburras (Thermomix):

  1. 100 gramos miga de pan del día anterior
  2. 500 gramos agua
  3. 5 huevos
  4. 400 gramos patata troceadas finitas como para tortilla
  5. 500 gramos bacalao desalado durante un par de días
  6. 2 dientes ajo
  7. 420 gramos aceite de oliva suave. (0.4 grados)
  8. 5 nueces
  9. 25 gramos aceite de oliva

Steps to make to make Atascaburras (Thermomix)

  1. Pon la miga de pan en el vaso y programa 15 seg/ vel. 10. Reserva.
  2. Pon el agua en el vaso y coloca el cestillo con los huevos. Tapa el vaso.
  3. Pon en el recipiente varoma las patatas. Envuelve el bacalao en papel film, no lo aprietes, pero si bien cerrado para que no se salga la gelatina del bacalao al cocerlo, que luego aprovecharemos.
  4. Colócalo en la bandeja del varoma, y junto con el recipiente, lo colocas en su sitio. Programa 27 min/ varoma/ vel. 2. Reserva el contenido del varoma y el del cestillo.
  5. Tira el agua del vaso, y pon los ajos, 4 seg/ vel. 10. Baja los restos hacia abajo y añade un huevo entero y la sal tritura 15 seg/ vel. 7.
  6. Coloca la mariposa y con la maquina en marcha sin tiempo y a vel 3 1/2, ves añadiendo la patata por el bocal, aproximadamente a 10-15 seg, ves añadiendo la mitad del aceite suave por el bocal (210 gramos), para que vaya cayendo poco a poco.
  7. Sin parar la maquina ves añadiendo por el bocal y poco a poco, el pan rallado, la gelatina del bacalao, vuelve a poner el cubilete y ve echando el resto del aceite suave también a hilo.
  8. Retira la mariposa, mete en el vaso la mitad del bacalao desalado (250 gramos) y dos huevos duros a trozos. Mezcla con la espátula.
  9. Coloca en una fuente y adorna con los dos huevos que te quedan y el resto de bacalao, ponle encima las nueces y riégalo con el aceite de oliva.

As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly locate that you have a lot more natural control over your diet as well as adapt your diet to your individual tastes over time. Whether you wish to serve a dish that uses fewer or even more active ingredients or is a little bit essentially zesty, you can make easy adjustments to attain this objective. To put it simply, start making your dishes in a timely manner. As for fundamental food preparation abilities for newbies you do not need to learn them but only if you understand some easy food preparation techniques.

This isn't a full guide to quick as well as very easy lunch dishes but its excellent food for thought. Hopefully this will obtain your creative juices flowing so you can prepare tasty meals for your household without doing too many square meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this exceptional food Easiest Way to Prepare Any-night-of-the-week Atascaburras (Thermomix). Thanks so much for your time. I am sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Hamburguesas de verduras caseras para bebés

Crema de hinojo y limón

Bolitas de pollo con thermomix